Rengøring med probiotika - hvorfor det? Byoms

Oprettet d.

Dette er tredje indlæg i rækken, der introducerer vores producenter og deres produkter. Her fortæller vi om Byoms, som vi har valgt, fordi de repræsenterer noget helt unikt.

Du har sikkert hørt om mælkesyrebakterier eller andre probiotika, som vi bruger til at skabe balance i vores tarmsystem. Vigtigheden af sunde tarme er først nu ved at blive alment kendt. Men det er ikke kun din krop, der kan have gavn af sunde bakterier. Det kan dit hjem også. Her kan du også skabe bruge de gode bakterier til at kæmpe mod de dårlige.

Byoms rengøringsmidler virker nemlig ved, at probiotika lever af de dårlige baktier i snavs og skidt og dermed fortsætter med at holde dit hjem rent selv 8 dage efter, du har sprayet eller tørret med produktet. Byoms produkterne har en særlig indkapslingsteknik, der vækker probiotika til live, og så går de i gang med at spise de dårlige bakterier og optage pladsen, så der ikke kan komme nye skadelige baktier til. Byoms rengøringsmidler er dermed uhyre effektive.

Læs mere her: https://byoms.dk/pages/probiotika

Jeg kan også rigtig godt lige, at Byoms produkter ikke indeholder nogen konserveringsmidler, der kan være usunde for dig. Alligevel har de en holdbarhed på op til 3 år. Der er heller ikke fosfater, parfume, farvestoffer, klorin eller syntetiske materialer. Alle ingredienser er således økologiske og bionedbrydelige. Ovenikøbet er indholdet vegansk og ikke testet på dyr. Flasken og spray er plastik, men de er dog lavet af henholdsvis genbrugt plastik og genanvendeligt plastik.

Og så er Byoms en lille virksomhed i Holte ikke langt fra, hvor det Grønne Hus bor. Dansk innovation i lokalområdet - det er fedt!

Her kan du finde vores udvalg af Byoms 

 

                                                                  


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar